Tjänster

Tysklinds har gedigen kunskap av att leverera energieffektiva lösningar av hög kvalité inom alla typer av fastigheter, exempelvis skolbyggnader, idrottsanläggningar, kontors- och affärsfastigheter, bostäder samt industrier.

Bland våra uppdragsgivare finns bland annat fastighetsförvaltare och fastighetsägare inom både offentlig och privat sektor, byggföretag, bostadsrättsföreningar, industriföretag, arkitekter samt privatpersoner.

Våra medarbetare är utbildade och har lång erfarenhet av att utföra kvalitativa VVS samt el-konstruktioner.

Vi är ISO9001 samt ISO14001 certifierade och arbetar kontinuerligt med att öka kvaliteten på våra processer och leveranser. Självklart behovsanpassar vi alltid vårt arbete efter Ert unika önskemål.

Nedan finner ni information om vilka tjänster som vi erbjuder.

Frågor om våra tjänster?

Telefon: 08-410 984 56, 070-333 84 30
E-post: john.hamberg@tysklinds.se

VVS & Kyla

El

Styr & övervakning

OVK

Entreprenadbesiktning

Energiberäkning & Energisimulering

CE-märkning

Utredning

Projektering VVS

Vi utför projektering inom VVS och Kyla. Tysklinds använder sig av den senaste tekniken i projekteringsuppdragen. Ritningsredovisning sker med MagiCad för AutoCAD och Revit.

Projektering El

Vi utför projektering inom el. Tysklinds VVS och Tysklinds El samarbetar med varandra för att kunna öka kvalitén i vårat arbete. Ett projekt som infattar El och VVS ser vi som en fördel då företagen samverkar med varandra. Tysklinds El konsult utför el.

Projektering Styr & Övervakning

Vi projekterar normalt styr- och övervakningsanläggningar för VVS på alla projekt vi är med i. Normalt utför vi ej styrprojektering om vi inte gör VVS-projekteringen för objektet.

OVK

OVK-besiktning utförs på fastigheter och byggnader.

Entreprenadbesiktning

Besiktningar utförs på Tysklinds. Besiktningar utförs inom följande områden; rör (värme, sanitet, kyla, tryckluft, gasol), luftbehandling, styr och regler. Besiktningar har bland annat utförts åt; Akademiska hus, kontor, parkeringshus, laboratorier, sjukhus, idrottsplatser, Statens fastighetsverk, Stockholms brandförsvar mm, dvs många olika typer av byggnader.

Energiberäkning/Energisimulering

Vi utför energiberäkning/energisimulering i VIP+ och IDA ICE.

CE-märkning

Vi utför CE-märkning. Ett CE-märke på en produkt eller tjänst betyder att tillverkaren eller importören intygar att den uppfyller Europeiska Unionens hälso-, miljö- och säkerhetskrav.