Tysklinds söker en ansvarsfull och servicesinnad person som vill arbeta i en bred roll som administrativ assistent

Arbetsuppgifter
Som administrativ assistent kommer du att arbeta serviceinriktat och i nära samarbete med övriga i organisationen. Arbetsuppgifterna är varierade och kommer bland annat att innebära:
-ansvar för växel, telefoni och kök
-ansvar för printers (felanmälan, beställning toners mm)
-uppdatering av hemsida samt intranät
-uppdatering av listor/mallar/diverse dokument
-hantering bokningar leverantörsbesök
-projektadministration
-skriva protokoll
-beställning av förbrukningsmaterial mm
-vara ett stöd i uppföljning av projekt
-vara behjälplig vid upphandling av nya leverantörer
-stödja företagets hantering av personuppgifter i enlighet med GDPR
-Stöd till ekonomiansvarig gällande kund- och leverantörsreskontra
-assistera och stötta övriga i organisationen med diverse uppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som nyligen har avslutat din gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller administration. Du bör behärska svenska obehindrat både skriftligt och muntligt. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Du får gärna ha ett intresse för ekonomi och/eller system och IT. Tidigare erfarenhet inom ett serviceyrke är meriterande.

Som person ser vi gärna att du är noggrann, positiv och gillar att skapa ordning och reda. Du arbetar alltid för ett gott samarbete med andra samt relaterar och kommunicerar till dina kollegor på ett lyhört och konstruktivt sätt. Rätt person för rollen trivs med frihet under ansvar, har ett proaktivt förhållningssätt till problemlösning samt är nyfiken på att lära sig nya saker och inte rädd för att ställa frågor. I din yrkesroll behöver du ha en hög serviceanda, vara prestigelös och kunna hantera olika sorters arbetsuppgifter med ett gott humör.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Erbjudande
Tysklinds är Sveriges äldsta konsultföretag inom VVS. Företaget är familjeägt och har drivits av samma familj sedan 1970-talet. På kontoret arbetar cirka 20 personer. Det råder en trevlig stämning och man är mån om att alla ska må bra och trivas. Självklart finns kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Avtalsenliga villkor gäller avseende semester, lön, pension m.m.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med flexibelt startdatum och 6 månaders provanställning. Kontoret är placerat i Tyresö. Goda kommunikationer samt tillgång till P-plats. Vid frågor om tjänsten, kontakta Cecilia, cecilia.jansson@tysklinds.se, 070-614 62 62

Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag. Ansökan mailas till cecilia.jansson@tysklinds.se